Adres en bedrijfsgegevens.

Naam : T. Toth
Email : info@tundiskeuken.nl
Telefoon : 06 52891100
Adres : van der Hoopstraat 102 - 3
Postcode : 1051VM
Plaats : Amsterdam
Bedrijfsnaam : Tundi's Keuken
KvK : 61385921
Twitter : www.twitter.com/TundisKeuken
Facebook : www.facebook.com/tundiskeuken
Instagram : instagram.com/tundiskeuken
Hongaars eten

Vraag en Antwoord

Heeft u een vraag of opmerking dan kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier. Wij zullen zo snel mogelijk reageren. Voor het aanvragen van cateringofferte verzoeken wij u gebruik te maken van het offerteformulier zodat wij direct inzicht hebben in alle details.

Offerte aanvraag

Met het onderstaande formulier kunt u eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en denken graag met u mee.

Uw naam of bedrijfsnaam:
Uw email:
Uw telefoon nr:

Om ca. hoeveel personen gaat het?
Tot 10 personen
Tot 25 personen
Tot 50 personen
Tot 100 personen
Meer dan 100 personen

Selecteer eventueel het benodigde materiaal en personeel wat u denkt nodig te hebben zodat wij alvast een goede indruk krijgen van uw wensen.


Extra opmerkingen en wensen:

Over Tundi's Keuken

Ik ben Tunde Toth en ben na mijn studie met 4 vriendinnen naar Nederland gekomen voor wat avontuur. Inmiddels zijn die vriendinnen al jaren geleden terug naar Hongarije verhuisd maar ik begon mij hier thuis te voelen en woon nu al sinds 2007 in Nederland. Een van mijn passies is koken, en uiteraard de Hongaarse keuken. De Hongaarse keuken is niet of nauwelijks terug te vinden in Nederland en daarom ben ik een catering gestart. Mijn droom is dat in Nederland de Hongaarse keuken net zo populair wordt als bijvoorbeeld de Italiaanse keuken. De verschillende Hongaarse gerechten zijn al zeer populair in de landen grenzend aan Hongarije en veel van hun eigen gerechten worden sterk beïnvloed door de Hongaarse keuken. Ook in Duitland zijn de Hongaarse culinaire tradities in opmars, dus waarom niet in Nederland?