Bent u op zoek naar iets speciaals? Dan bent u bij Tundi's Keuken aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en bezorgen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij kunnen ook op locatie diverse gerechten bereiden. Hieronder vindt u specifieke informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft.

Bedrijven

Zowel de lunch als het diner kunnen wij voor uw bedrijf verzorgen. Hongaren eten meestal warm tussen de middag maar Tundi's Keuken kan ook voor een heerlijk koud buffet zorgen. Bijvoorbeeld broodjes belegd met gepaneerd vlees, rántott hús. Samen met u maken we een keuze uit ons uitgebreide assortiment.

Feesten

Voor kleine en grote feesten bent u bij Tundi's Keuken aan het goede adres. Tundi's keuken levert diverse hapjes en maaltijden bij u thuis of op locatie af, tevens kunnen wij u de gehele catering uit handen nemen zodat u de tijd heeft om te genieten van uw feest. Wij zorgen dan met ervaren personeel dat uw gasten altijd voorzien blijven van een drankje of versnapering.

Evenementen

Bent u organisator van festivals, beurzen, braderieën, etc? En bent u opzoek naar iets unieks op culinair gebied? Ook dan is tundi's keuken een geschikte partner. Wij kunnen diverse maaltijden op locatie bereiden met of zonder food truck komen wij uw evenement aanvullen met unieke producten. Als u geïnteresseerd bent neem dan gerust contact op met ons.

Tundi's Keuken biedt een breed pakket om uw catering te verzorgen van koud buffet tot complete maaltijden, en van bezorging op locatie tot verzorging van de complete catering. U kunt samen met ons uw complete catering samenstellen. Ook kunnen wij ter plaatse op authentieke wijze gerechten zoals langos en goulash bereiden. Ook speciale diners zoals Hongaarse nyars kunnen wij voor u verzorgen.

Nyars

Bij een nyars zit u gezamenlijk om een open vuur uw eten zelf te bereiden. U kunt diverse ingrediënten aan uw vork prikken en spek mag hierbij niet ontbreken. Het is de bedoeling dat u het vet van het spek op uw broodje laat druipen waarna u deze bijvoorbeeld nuttigt met de meegebakken groenten en vlees. Dit is een leuke gezamenlijke en sociale bezigheid bij u in de tuin of op een privéterrein. Wij hebben speciale apparatuur om een nyars op een verantwoorde manier te verzorgen. Uiteraard kunnen er bij een nyarsh aanvullende gerechten geserveerd worden zoals salades, pasta's en onze andere Hongaarse gerechten.